Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Genel Meclisi Kasım ayı 17'nci birleşiminde 4 gündem maddesi görüşüldü

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı 17'nci birleşiminde görüşülen 4 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

        Bilecik İl Genel Meclisi toplantı Salonu'nda İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler başkanlığında gerçekleştirilen birleşimde günün ilk gündem maddesi olan Söğüt Toprak Madencilik Sanayi A.Ş.'nin 16974 CBS nolu direkten genleştirilmiş kil üretim tesisinin bulunduğu alana Bilecik İl Özel İdaresi'ne ait Küre Kurtköy yolu kenarında güzergah belirlenerek elektrik hattı geçirilmesi talebi hususunda imar ve bayındırlık komisyonundan gelen rapor görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Günün ikinci gündem maddesi olan, Bilecik'in Pazaryeri İlçesi Günyurdu Köyü 185 ada 1 parsel numaralı taşınmaz onaylı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatının uygun görülmesi halinde onaylanması hususunda imar ve bayındırlık komisyonundan gelen rapor görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Günün üçüncü gündem maddesi olan, Bilecik İl Özel İdaresi 2018 mali yılı taslak bütçesinde teklif edilen İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü bütçesi ile ilgili plan ve bütçe komisyonundan gelen rapor görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son gündem maddesi olan, Bilecik İl Özel İdaresi 2018 mali yılı taslak bütçesinde teklif edilen Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü bütçesi ile ilgili plan ve bütçe komisyonundan gelen rapor görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

        Görüşülen gündem maddelerinin ardından Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, yarın ki toplantının saat 11.00'de yapılacağını belirtti.

        (DA-Y)

        28.11.2017 12:31:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler