Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Besni'de Başbuğ Türkeş Ormanına 100 fidan dikildi

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Besni ilçe Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Besni İlçe Başkanlığı tarafından merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in 100. doğum yılı anısına yapılan hatıra ormanına 100 adet fidan dikildi.

        Besni Şahin Tepesi mevkiinde bulunan hatıra ormanına fidan dikimi ile ilgili açıklama yapan Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı, Türk Dünyasının Kutlu Lideri Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in 100. doğum yılı nedeniyle anısına yapılan hatıra ormanına 100 adet fidan dikimi yaptıklarını söyledi.

        Başkan Ballı, "Her gün yokluğunu büyük ölçüde hissettiğimiz hareketimizin kurucusu ve Türk dünyasının unutulmaz efsane lideri rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş için oluşturulan bu hatıra ormanına gözümüz gibi bakacağız. Rahmetli başbuğumuzun ismi bu ormanda da yaşayacak. Fidan dikimimizde emekleri geçen üniversite-ortaöğretim birimindeki bozkurt ve asenalarımıza ve katkılarından dolayı MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan'a yürekten teşekkür ederim" dedi.

        (RK-SD-Y)

        28.11.2017 13:06:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler