Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler Adıyaman Üniversitesini gezdi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Besni Şehit Eren Kupal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grup, Adıyaman Üniversitesini ziyaret ederek üniversite merkez külliyesini gezdi.

        Adıyaman Üniversitesini tanımak ve yükseköğretim kurumları hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleştirilen gezide Adıyaman Üniversitesi ve öğretim programları hakkındaki tanıtım sunumunun ardından öğrenciler merkez külliyeyi gezerek bilgi aldı. Adıyaman Üniversitesi içerisinde bulunan kültürel ve tarihi alanlar ile külliye alanını gezen öğrenciler ve okul öğretmenleri, yapılan çalışmalar ve üniversitenin gelişmişliğini yakından gördüklerini belirterek, çalışmalarda emeği geçen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ile akademik ve idari çalışanlara teşekkür etti.

        Gezi programı sonucu üniversitenin sahip olduğu imkanlar ve sunmuş olduğu hizmetler bakımından beklentilerinin çok üstünde olduğunu dile getiren öğrenciler, Adıyaman Üniversitesini tercih edilebilecek nadir üniversitelerden biri olduğunun altını çizdi.

        (CK-SD-Y)

        28.11.2017 13:51:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler