Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de 2,5 kilometrelik su kanalı temizlendi

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi, yağmur suyu kanalları için başlattığı bakım-onarım çalışmaları kapsamında ilçe genelinde 2.5 kilometre uzunluğunda yağmur suyu kanalını temizledi.

        Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde kanal temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Kış ayları öncesinde başlatılan çalışmalar kapsamında ekipler kanal temizleme araçlarıyla vardiyalı olarak temizlikleri gerçekleştiriyor. Kanallar temizlenirken, zarar gören veya tahrip olmuş rögarlar da ekipler tarafından yenileniyor. Yetkililer yapılan çalışmanın artan yağışlar nedeniyle ortaya çıkması muhtemel su baskınlarına karşı önlem olduğunu belirtti.

        Halkın sağlığına ve güvenliğine önem verdiklerini ifade eden Körfez Belediyesi yetkilileri, belediye olarak kış öncesinde tedbir alarak çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Özellikle su kanalları ile mazgalların temizliğinin önemine dikkat çeken yetkililer, ekiplerin ilçe genelinde şu an itibariyle 2.5 kilometrelik alanda yağmur suyu kanalını temizlediğini, çalışmaların da tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

        (MK-GY-Y)

        28.11.2017 15:49:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler