Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İhtiyaç sahibi aileler için kömür dağıtımına başlandı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - İhtiyaç sahibi vatandaşların ısınma ihtiyacını karşılamak amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen kömür yardımlarının dağıtımına başlandı.

        Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in, kış bastırmadan kömür dağıtımının başlaması yönündeki talimatı üzerine, önceki yıllara kıyasla erkene alınan kömür dağıtımlarının ilki Haliliye ilçesinde yapılıyor. Sırrın Karşıyaka Mahallesi, çevre yolu kenarındaki alanda kömür dağıtımını başlatan Haliliye İlçe Kaymakamı Ali Yılmaz, ilçe genelinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuran ve ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 21 bin 333 aileye kömür dağıtımlarının başladığını belirterek, toplam 16 bin ton kömür dağıtımı gerçekleştireceklerini söyledi.

        Amaçlarının, kış bastırmadan kömür dağıtımın tamamlamak olduğunu kaydeden Kaymakam Yılmaz, "Devletimizin, maddi durumu zayıf vatandaşlarımıza gönderdiği kömürün sağlıklı bir şekilde ulaşmasını sağlayacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum" dedi. Kaymakam Yılmaz, dağıtımların en kısa sürede tamamlanması için vakıf personelinin yoğun mesai sarf edeceğini, yapılan kömür yardımlarının hak sahibi vatandaşların evlerine ücretsiz teslim edileceğini ifade etti.

        (BB-LO-Y)

        28.11.2017 16:19:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler