Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İç hastalıkları uzmanı göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Devlet Hastanesine İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Dr. Süleyman Arslan görevine başladı.

        Dr. Süleyman Arslan, ilk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde tamamladı. 2010 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra mecburi hizmetine Muş Devlet Hastanesinde devam etti. 2013 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları (Dahiliye) bölümünde asistanlık eğitimine başladı. Dr Süleyman Arslan daha sonra Gölbaşı Devlet Hastanesinde göreve başladı.

        Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Selim Kuşağlı yaptığı açıklamada, "Hastanemizde eksik olan iç hastalıkları uzmanımızın dün itibari ile göreve başladığını belirtti.

        Başhekim Dr. Selim Kuşağlı atanan Dr. Süleyman Arslan'a görevinde başarılarının devamını diledi.

        (CK-SD-Y)

        29.11.2017 12:25:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler