Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boş salona eğitim verdi

        - Çevre eğitimine öğretmenler ilgi göstermesi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından öğretmenlere verilen Atık Pilleri Toplanması konulu eğitime ilgi az olurken, eğitmen boş salona eğitim verdi.

        Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen eğitim; çevreyi iyileştirmek, çevre sağlığını korumak, çevre kirliliğini önlemek ve tüm bunları okullara yaygınlaştırmak amacıyla düzenlendi. Bilecik Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) işbirliğinde gerçekleştirilen eğitimde; TAP Derneği Proje Sorumlusu ve Çevre Mühendisi Seyhan Ulucan, katılımcılara birçok konuda bilgiler aktardı. Yapılan eğitme 200 kişilik salona yaklaşık 20 öğretmen katılmazken, TAP Derneği Proje Sorumlusu ve Çevre Mühendisi Seyhan Ulucan boş salona eğitim vermiş oldu.

        (CKT-AS-Y)

        29.11.2017 12:29:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler