Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kışladüzü'nde üst yapı çalışmaları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı Kışladüzü Mahallesi'nde üst yapı çalışmalarında da sona gelindi.

        Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarından itibaren Kışladüzü Mahallesi'nde sürdürdüğü alt ve üst yapı çalışmalarında sona doğru geldi. İSU'nın alt yapı çalışmalarını tamamlaması sonrasında harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir taraftan yollarda asfalt çalışmasını yürütürken diğer taraftan da kaldırımları onararak yeniledi. Ekipler, Kışladüzü Mahallesi'nde sokaklardaki asfaltlama çalışması sonrasında bağlantı yollarını da asfaltlayarak çalışmada sona doğru geldi. Son olarak ekipler Seyir Terası'na giden yolu da baştan aşağıya yeniledi.

        Mahalle sakinleri ise Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a teşekkür ederek, "Alt yapı çalışması, toz, çamur derken zor günler yaşadık. Ama çok şükür bitti. Hemen asfaltlama çalışması için de Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

        (MK-GY-Y)

        29.11.2017 14:32:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler