Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın 21. dönem milletvekili Ongun, hayatını kaybetti

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Kılınç

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın 21. dönem milletvekili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'li Bekir Ongun hayatını kaybetti. Bir süredir yakalandığı amansız hastalığa karşı mücadele veren Bekir Ongun'un yarın (30 Kasım Perşembe) memleketi Buharkent'te toprağa verileceği belirtildi.

        Aydın'dan 18 Nisan 1999 seçimlerinde milletvekili seçilen ve 14 Kasım 2002'ye kadar milletvekilliği görevini sürdüren MHP Aydın Milletvekili 67 yaşındaki Bekir Ongun, emekli olduktan sonra hayatını sürdürdüğü Kuşadası'nda kanser rahatsızlığına yakalanmıştı. Ankara'da bir süre tedavi gördükten sonra tedavisine Kuşadası'nda devam edilen ve Kuşadası Devlet Hastanesi'nde yatan Bekir Ongun hayatını kaybetti.

        Aynı zamanda eğitimci olan ve Kuşadası başta olmak üzere çeşitli ilçelerde Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Bekir Ongun'un vefatı sevenlerini üzdü. Evli ve 3 çocuk babası olan Bekir Ongun, yarın memleketi Buharkent Çarşı Caminde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

        (İK)

        29.11.2017 16:32:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler