Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suşehri'nde "Sağlıklı Çocuklar, Mutlu Yarınlar" projesi

        - Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Sağlıklı Çocuklar, Mutlu Yarınlar" projesi kapsamında öğrencilere meyve dağıtımı yapıldı.

        (Fotoğraflı)

        Nevzat Yücel

        SİVAS (İHA) - Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde ilçe Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan proje kapsamında, Pilot okul olarak belirlenen Atatürk Ortaokulu ve Hürriyet İlkokulu öğrencilerine meyve dağıtımı yapıldı.

        Okul bahçesinde düzenlenen program hakkında bilgi veren İlçe Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Öğrencilere sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırarak bağışıklık sistemini güçlendirmek ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla bu projenin hayata geçirildiğini söyledi.

        Bu uygulamanın İlçedeki diğer okullarda da faaliyete geçirileceğini kaydeden Uzunoğlu, "İlk etapta pilot okul olarak bu okullarımızda başlattık. Süreç boyunca öğrencilerimize asitli içeceklerle, yağlı, tuzlu ve şekerli yiyeceklerini tüketilmemesi konusunda ders öğretmenleri tarafından bilgilendirme çalışması yapılacak" dedi.

        Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Lokman Bulut tarafından öğrencilere meyve dağıtıldı.

        (GF-Y)

        29.11.2017 17:23:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler