Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi sokak hayvanları için çalışma başlattı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da soğuk ve yağmurlu havalarda sokak hayvanları toplanarak, Rehabilitasyon Merkezinde bakım ve tedavisi yapılıyor.

        Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte şehir merkezindeki sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını sıklaştıran Adıyaman Belediyesi, soğuk ve yağmurlu havalarda dışarıda kalan hayvanları rehabilitasyon merkezine götürerek bakım ve tedavisini yapıyor. Adıyaman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Rehabilitasyon Merkezinde bir yandan yaralı ve hasta hayvanları tedavi ederken, bir yandan hayvanlara sıcak bir yuva imkanı sunuluyor. Merkezde Görevli Veteriner Hekim Yusuf Işık, merkezde kayıt altına alınan hayvanların muayene, tedavi, kısırlaştırma ve besleme hizmeti verildiklerini de söyledi.

        Işık, isteyenlerin merkezdeki hayvanları da sahiplenebildiğini de sözlerine ekledi.

        (CK-SD-Y)

        29.11.2017 17:42:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler