Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Endemik bitkiyi incelemek için Günyüzü'ne geldiler

        - Prof. Dr Atilla Ocak, Başkan Arayıt'ı makamında ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İlker Sarıkaya

        ESKİŞEHİR (İHA) - Arayıt dağı eteklerinde yetişen 'Verbascum Eskişehirensis', adlı endemik bitkiyi incelemek için Günyüzü ilçesine gelen Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Atilla Ocak, Başkan Arayıt'ı da makamında ziyaret etti.

        Prof. Dr. Ocak, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü Baş Mühendisi Pınar Baş ve Mühendis Ergün Selvi Günyüzü ile birlikte Başkan Arayıt'la makamında .ir görüşme yaptı. Günyüzü ilçesinde bulunan sadece Arayıt dağı eteklerinde yetişen, Verbascum Eskişehirensis halk arasında Sığır Kuyruğu adıyla bilinen endemik bitkiyi incelemek için ilçeye gelen Prof. Dr. Atilla Ocak, Başkan Arayıt ile endemik bitki üzerine sohbet yaptı. Görüşmenin ardından Başkan Arayıt misafirlerine üzerinde adının bulunduğu havlu hediye etti.

        (İS-MET-Y)

        30.11.2017 11:09:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler