Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga'da öğrenciler makine standını gezdi

        (Fotoğraflı)

        Safiye Tarı

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga ilçesinde, lise ve ortaokul Öğrencileri Biga MYO Makine Programı öğrencilerinin ürettiği teknoloji ürünlerinin sergilendiği standı gezdi.

        Biga Hamdibey İmam Hatip Ortaokulu, Biga İmam Hatip Ortaokulu ve Biga İbrahim Ateş Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Biga Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine programı öğrencilerinin ürettiği teknoloji ürünlerinin sergilendiği standı gezerek, bilgi aldı.

        Biga Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine Normal Öğretim Program Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa Dündar ve Makine İkinci Öğretim Program Danışmanı Öğr. Gör. Serhat Filiz'in gözetiminde öğrencilerin kendi imkanları ile Bilgisayar Destekli Çizim dersi uygulamalarında tasarlayıp ürettiği CNC Plazma, CNC Freze, 3 Boyutlu Yazıcı, biyonik el, robot örümcek, akıllı sulama sistemi, drone, metal döküm ocağı, tavuk yolma makinesi gibi ürünlerden oluşan standı gezen öğrencilere, makine program öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından bilgi verildi.

        (MY)

        30.11.2017 13:57:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler