Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt Belediyesi 'nden Bir Kandil Klasiği

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifleri dolayısıyla idrak edilen Mevlid Kandilinde tüm yurtta olduğu gibi Bayburt'ta da camiler hınca hınç dolarken Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de kandil simidi geleneğini devam ettirdi.

        Kandil simitleri Bayburt'un tarihi camilerinden Ulu Camii ve Yakutiye Camiinde yatsı namazının ardından cami çıkışında vatandaşlara ikram edildi.

        Yaşlılar ve Engellilerde Unutulmadı

        Zabıta ekipleri kandil simidi dağıtımında yaşlılar ve engelli vatandaşları da unutmadı. Gün içinde Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlı vatandaşlar ile Engelsiz Yaşam Merkezi sakinlerine de kandil simidi ikramında bulunan ekipler Mevlid Kandilinde de geleneği bozmadı.

        (YY-AT-Y)

        30.11.2017 14:27:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler