Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayramiç'te ev yangını

        (Fotoğraflı)

        Sedef Topçu

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, aspiratördeki elektrik kaçağından kaynaklanan bir evde yangın çıktı.

        Bayramiç ilçesi Menderes Mahallesi Şehit Üsteğmen Ahmet Altın Caddesi Aydoğdu Sokak'ta bulunan Mustafa Ak ve Yazgülü Ak çiftine ait evde yangın çıktı.

        Edinilen bilgiye göre, evde yemek yaparken oluşan yemek kokusunu çıkartmak için aspiratörü çalıştıran Yazgülü Ak, daha sonra evdeki diğer işleriyle ilgilenmeye başladı. Bu esnada aspiratörde oluşan elektrik kaçağı yangına neden oldu. Alevlerin perdeye sıçramasıyla bir anda yangın büyüdü. Evdeki dumanları Yazgülü Ak, panikle dışarı çıktı. Mahalle sakinleri tarafından haber verilen itfaiye ekipleri olay yerine gelerek, yangına müdahale etti.

        Kısa sürede söndürülen yangın sonrası evin mutfağında, bir odasında ve çatısında maddi hasar oluştu.

        (MY)

        30.11.2017 14:57:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler