Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araçta rahatsızlanan genç veteriner hayatını kaybetti

        (Fotoğraflı)

        Adem Çakır

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Demirci ilçesinden Kula ilçesine doğru arkadaşının aracıyla yola çıkan ve Marmaracık Mahallesi yakınlarında fenalaşan genç veteriner hayatını kaybetti.

        Manisa'nın Demirci ilçesinde veteriner hekim olarak çalışan 33 yaşındaki Hüsnü Buğra Çay, bugün saat 13.30 sıralarında Demirci Selendi yolu üzerindeki Marmaracık Mahallesi yakınlarında rahatsızlandı. Araçta kusan Çay'a aracı kullanan arkadaşının 112 ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler tarafından yaklaşık yarım saat müdahale edildi. Buradan Selendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çay hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve 1 çocuk babası Çay'ın Kula ilçesine gitmek için yola çıktığı belirtildi.

        (AÇ-SC)

        30.11.2017 15:10:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler