Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İtfaiye personeline yüksekte çalışma eğitimi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının ortak yürüttüğü eğitim projesi kapsamında Demirci, Köprübaşı, Gördes ve Kula ilçelerinde görev yapan itfaiye personeline yüksekte çalışma eğitimi verildi. Eğitimlerin il genelinde verilmeye devam edeceği bildirildi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının ortak yürüttüğü eğitim projesi kapsamında Demirci, Köprübaşı, Gördes ve Kula ilçelerinde görev yapan itfaiye personeline yüksekte çalışma eğitimi verildi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı Yangın Önleme ve Eğitim Şube Eğitmenlerinden Mehmet Ateş ve Serdar Kurt tarafından verilen eğitimlerin il genelinde de devam edeceği bildirilirken eğitimlerde personelin yüksekte çalışırken nelere dikkat etmeleri uygulamalı olarak gösterildi.

        (SC-Y)

        30.11.2017 15:17:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler