Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Büyükşehir Belediyesinden doğalgaz açıklaması

        - "Doğalgaz hizmetleriyle belediyemizin hiçbir ilgisi bulunmuyor"

        - "Bu hizmetler, 2007 yılından itibaren EGO bünyesinden çıkmış, Mayıs 2013 tarihinden itibaren de tamamen özelleşmiştir"

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, doğalgaz dağıtım hizmetlerinin 2007 yılından itibaren EGO bünyesinden çıktığını, 2013 yılında da tamamen özelleştirildiğini açıkladı.

        Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, doğalgaz hizmetlerinin 2007 yılında kanunla EGO Genel Müdürlüğünden özelleştirilmek üzere kurulan Başkent Doğalgaz Dağıtım AŞ'ye (BAŞKENTGAZ) devredildiğini, şirketin 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan ihale süreciyle tamamen özelleştirildiğini açıkladı. Yetkililer, Büyükşehir Belediyesinin yıllardan bu yana doğalgazla ilgili herhangi bir ilgisinin olmamasına karşın bazı vatandaşların doğalgaz sorunları için belediyeye başvurduğunu kaydederek, "Vatandaşlarımızın doğalgazla ilgili her türlü konu için Başkent Doğalgaz Dağıtım AŞ'yi aramaları gerekiyor" diyerek uyarıda bulundular.

        (BC-CC-Y)

        30.11.2017 16:09:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler