Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trafik kazasında ölen arkadaşlarının ismi kütüphanede yaşayacak

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'da, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı Çiğiltepe ve Mahfiruz Hatice Sultan Yurdu öğrencileri, geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybeden arkadaşları "Merve Egin" anısına kitap toplama kampanyası başlatıp kütüphane kurdular.

        Gençler, kampanya kapsamında topladıkları kitapları Şuhut Çakırözü Köyü İlkokulu ve Ortaokulu'na hediye ettiler. Toplanan kitaplar ile oluşturulan ve kütüphaneye "Öğretmen Merve Egin" ismini vererek arkadaşlarının fotoğrafını asan KYK öğrencileri, hayali öğretmenlik olan arkadaşlarını unutmadılar. KYK öğrencilerini Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Okul Müdürleri ve öğrenciler sevinç içinde karşıladı. Veliler, KYK öğrencileri için ikramlar hazırlayarak, kütüphane için teşekkür ettiler. KYK öğrencileri, yanlarında getirdikleri kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyelerle de minik kardeşlerini sevindirdiler. Kalemliklerin içinden çıkan çikolatalar çocukların yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturdu.

        (GC-

        30.11.2017 16:59:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler