Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarlar sıkıntılarını anlattı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Altınova Kaymakamı Zafer Engin, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, yapılan çalışmalar ve projeleri ele aldı.

        Kaymakam Zafer Engin başkanlığında Hürriyet İlkokulu salonundaki toplantıya Altınova Jandarma Komutanı J. Yzb. Mesut Aslan, İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ayhan Erişken, daire amirleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda söz alan muhtarlar, "Köpeklerin ıslahı konusunda ilçemizdeki 4 belediyeden de yardım istiyoruz. 4 belediyenin yapacağı geniş bir hayvan barınağı oldukça faydalı olur. İlçedeki cami temizliklerinin yanı sıra köy camilerinin de temizlik ve bakımlarının yapılmasını arzu ediyoruz. Müftülüğümüz, denetim serbestliği kapsamında İş-Kur aracılığıyla çalışan 3 personelin görevlendirilmesini istiyoruz. Yapılan sosyal yardımların daha objektif olması için denetimlerin daha sıkı yapılması gerekir" diye konuştular.

        Kaymakam Zafer Engin, "Yalova genelinde yapılan güvenlik kameralarıyla ilgili çalışmalar ilçemizi de kapsayacak şekilde 2018 yılında tamamlanacak. Uyuşturucuyla mücadele konusunda gruplar halinde bir araya gelinerek çalışmalar yapılmakta. Bu konu üzerine hassasiyetle gidiyoruz. Uyuşturucu konusunda vatandaşlarımızın da daha duyarlı olması ve emniyet güçlerine yardımcı olması gerekmektedir" dedi.

        (MM-MŞ)

        30.11.2017 17:25:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler