Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet'in öncü kadınları sergisi ESPARK'ta

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen ESPARK AVM'de Hanri Benazus'un özel koleksiyonundan 'Cumhuriyetimizin Öncü Kadınlar Sergisi', 1-10 Aralık tarihlerinde Eskişehirlilerle buluşacak.

        Eskişehir çok özel bir sergiye ev sahipliği yapacak. Türkiye'nin 5 bin adetle en büyük Atatürk fotoğrafları koleksiyonuna sahip olan yazar ve Atatürk fotoğrafları derleyicisi Hanri Benazus'un koleksiyonundan görücüye çıkan sergide, farklı meslek gruplarında ilk olmayı başaran Türk kadınlarının fotoğrafları yer alıyor.

        Eskişehirli sanatseverleri buluşturacak sergi Espark AVM'nin -1. katında açılacak. Yıllarını Atatürk'ün hiç bilinmeyen ve farklı yönlerini gösteren fotoğraflar toplamaya adayan yazar Hanri Benazus'un özel koleksiyonundan oluşan sergi, Cumhuriyetimizin öncü kadınlarının fotoğrafları tarihe not düşme adına tüm Eskişehir halkının bilgisine ve görüşlerine sunulacak.

        (İHA-Y)

        30.11.2017 17:27:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler