Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı ilçesinde parklara zarar verildi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Şehit Mikdat Sümer Parkına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi.

        Asfalt Mahallesi'nde bulunan Mikdat Sümer Parkındaki aydınlatma lambalarına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırılmak suretiyle zarar verildi. Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, parkların belediyeler tarafından yapıldıktan sonra o bölgede yaşayan herkesin ortak malı olduğunu ifade ederek, "Bu şekilde zarar veren kişiler unutmamalıdır ki buralar aynı zamanda kendilerinin de ödedikleri vergilerle inşa ediliyor. Parkların etrafında oturan mahalle sakinleri bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtamıza haber versinler. Bu tür çirkin davranışları kimler hangi amaçla yapıyor bilemiyoruz, daha önce de bu ve benzeri tahribatlar yapılıyor olması bizleri oldukça üzmektedir" dedi.

        Ayrıca Başkan Özdemir, parklarda bulunan oturma grupları, banklar, çöp kovaları, barbekü gibi diğer park malzemelerinin vatandaşlar tarafından düzgün ve özenli bir şekilde, tıpkı kendi evinin malzemesi gibi, kullanmalarını isteyerek bu tür zarar veren kişileri de uyarmalarını istedi.

        (CK-SD-Y)

        30.11.2017 17:28:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler