Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜGVA yönetim kurulu üyeleri Başkan Özdemir ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adıyaman İl Başkanı İdris Toprak ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

        Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TÜGVA İl Başkanı İdris Toprak'a ilçe hakkında kısa bilgiler ve belediyenin projeleri konusunda çalışmalarını anlatarak ilçeyi her geçen gün daha da modernleştirmek ve geliştirmek için sürekli çalıştıklarını ifade ederek, kendilerini ziyaret eden TÜGVA İl temsilciliğine teşekkürlerini sundu.

        Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adıyaman İl Başkanı İdris Toprak, burada yaptığı konuşmada, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in ilçeyi güzelleştirdiğini ve geliştirdiğini belirterek yapılan projelerin ilçenin tamamına hitap edilecek şekilde planlandığını gördüğünü ifade etti. Başkan Toprak, konuşmasının devamında TÜGVA olarak Adıyaman ve ilçelerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

        Konuşmalardan sonra Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'e TÜGVA İl Başkanı İdris Toprak tarafından Kuran-ı Kerim hediye edildi. Belediye Başkanı Yusuf Özdemir de İl Başkanı Toprak'a süs eşyası hediye etti.

        (CK-SD-Y)

        01.12.2017 13:04:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler