Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Belediyesi'nin "Şehirler ve Kültürler Kaynaşması" projesine büyük ödül

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerinde Darıca Belediyesi ödüle laik görüldü.

        Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri İstanbul'da gerçekleşen dev organizasyonla sahiplerini bulurken, Darıca Belediyesi'de Şehirler ve Kültürler Kaynaşması ile katıldığı kültür ve sanat dalında "Şehirler ve Kültürler Kaynaşması" projesi Altın Karınca Belediyecilik Ödülü'nün sahibi oldu.

        Birliğe üye belediyelerin uyguladığı başarılı projelerin ve örnek uygulamaların ödüllendirildiği en prestijli yerel yönetim ödüllerinden birisi olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, Afet Yönetimi, Kültür ve Sanat, Ulaşım, Sürdürülebilir Çevre Yönetimi, Kurumsal Gelişim, Sosyal Belediyecilik, Şehircilik Altyapısı, Şehir Teknolojileri ve Yerel Kalkınma ve İşbirliği olmak üzere 9 farklı kategoride gerçekleşti.

        Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve birliğe üye belediye başkanları ile meclis üyelerinin katıldığı ödül törenine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte Meclis Üyeleri ve birim müdürleri katıldı. Darıca Belediyesi'nin ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal takdim etti.

        Kültür ve sanat dalında Altın Karınca Belediyecilik Ödülü'nün Darıca'ya verilmesinin kendilerini mutlu ettiğine vurgu yapan Başkan Karabacak, "Bu yıl 9'unsunu düzenlediğimiz ve 45 gün boyunca her akşam on binlerce insanı buluşturduğumuz ülkemizin en uzun soluklu etkinliklerinden olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması örnek bir proje. Derneklerimizle birlikte organize ettiğimiz ve doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine ülkemizin bütün güzel renklerini bir araya getiren bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel ödülü ilçe halkımız adına alıyoruz" diye konuştu.

        (CA-İÇ)

        01.12.2017 13:38:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler