Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Sırmalı şampiyonları ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Balıkesir Liseler Arası Genç Erkekler Hentbol İl Birincisi olan Edremit Anadolu Lisesi Hentbol Takımı'nı makamında kabul etti.

        Balıkesir'de okul sporları hentbol genç erkekler kategorisinde yarışarak il şampiyonu olan Edremit Anadolu Lisesi hentbol takımının 12 sporcusunu ve öğretmenlerini makamında ağırlayan Kaymakam Ali Sırmalı, genç sporcularla sohbet etti.

        Balıkesir ilinde gerçekleşen turnuvada büyük başarı göstererek il birinciliğini göğüsleyen Edremit Anadolu Lisesi Hentbol Takımını tebrik eden Kaymakam Sırmalı genç sporcuları, Beden Eğitim Öğretmenleri Mustafa Ulusoy ve Okul Müdürü Özgür Yenigökçe'yi ilçeye kazandırdığı bu başarıdan dolayı tebrik etti.

        Kaymakam Sırmalı, "Öncelikle başarılarından dolayı sporcularımızı kutluyorum. Sporcularımız, il birinciliğini Edremit'e getirerek bizleri gururlandırmış ve Zonguldak'ta yapılacak Türkiye Şampiyonasında Balıkesir İlimizi başarıyla temsil etme hakkını elde etmiştir. Bu mutluluğu ilçemize yaşatan genç sporcularımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Edremit ilçemizin spor alanında göstermiş olduğu başarılar bizleri gururlandırıyor. Takımımıza Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum." dedi.

        (EME)

        01.12.2017 15:09:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler