Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi'nden "Ayın Personeli" uygulaması

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü disiplinli ve başarılı çalışmalarından dolayı her ay tespit edilen 6 elemanını ödüllendiriyor.

        Çalışanların motivasyonunu artırmak amacıyla başlatılan "Ayın Personeli" uygulaması Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde devam ediyor. Mesai içerisinde gösterdikleri çalışmaları sayesinde işlerinde başarılı oldukları gözlenen, bölgelerindeki vatandaşlardan da olumlu tepkiler alan personeller her ay Temizlik İşleri Müdürlüğü garajında Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatıyla düzenlenen ikramlı programla ödüllendiriliyor.

        Görevi esnasında Başiskele halkı için özveriyle çalışan ve disiplinli iş anlayışı ile arkadaşlarına örnek teşkil eden, başarılı işçilerin ödüllendirilmesine önümüzdeki aylarda da devam edilecek.

        (MK-İÇ)

        01.12.2017 16:06:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler