Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Iğdır'da FETÖ operasyonu: 4 gözaltı

        (Fotoğraflı)

        IĞDIR (İHA) - Iğdır'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, Iğdır'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne lojistik finansman ve aranan örgüt mensuplarının kaçırılması faaliyetlerinde yer aldığı değerlendirilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Iğdır, Van ve Batman'da yapılan operasyon sonucunda G.İ., E.İ., Y.T. ve İ.Ö. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ev aramasında dijital materyaller,13 adet banka dekontu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 33 adet fişek, 1 adet ruhsatlı ve 1 adet ruhsatsız tüfek, 24 bin 650 TL para, 1 adet 100 dolar, 2 adet 100 euro ve 62 sayfalık vergi inceleme evrakları ele geçirildi.

        (ÖZ-Y)

        01.12.2017 20:47:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler