Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İznik'e yeni emniyet müdürü atandı

        (Fotoğraflı)

        Halil Ataş

        BURSA (İHA) - İznik İlçe Emniyet Müdürü Bedri Yaman'ın Bursa'da görevlendirilmesinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Nilüfer İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Tekin atandı.

        İznik İlçe Emniyet Müdürü Tekin, bugün görevine başladı. 5 yıldır Bursa'da görev yapan Tekin, Bursa'yı yakından tanıdığını ifade ederek, "İznik halkının güvenliği ve huzuru için devletimizin bize verdiği yetkilerle, kanunlar çerçevesinde elimizden gelen gayreti tüm personelimiz ile göstereceğiz. İznikli hemşerilerimizi yakından dinleyeceğiz. Halkımızın bizden beklentileri ve istekleri bizim için önemlidir" dedi.

        İznik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tekin, 7 yıl boyunca çeşitli ülkelerde dış görevde bulundu. İyi derece 3 yabancı dil biliyor.

        (ÖZ-Y)

        01.12.2017 21:46:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler