Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepeli çocuklara deprem eğitimi verildi

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Afet Eğitim Hazırlıkları Günü münasebetiyle Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme Ve Deprem Eğitim Merkezi'ne gezi düzenledi.

        İbn-i Sina Bilgi Evi, Yunus Emre Bilgi Evi, Nazım Demirci Bilgi Evi ve Sarımeşe Bilgi Evi öğrencileri deprem öncesinde, deprem esnasında ve deprem sonrasında neler yapılabileceği hakkında eğitim aldılar. Öğrenciler burada aldıkları eğitimle ve yaptıkları etkinliklerle depremde neler yapmaları ve neler yapmamaları gerektiğini öğrenciler.

        Eğitimin ardından deprem odasında tatbikat gerçekleştiren çocuklar, afet ve acil durum karşısında nasıl davranmaları gerektiğini yaşayarak tecrübe ettiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi tarafından öğrencilere katılım sertifikası ve kumbara hediye edildi.

        (UK-GY-Y)

        02.12.2017 11:02:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler