Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Abdullah Altıntaş: Hepimiz engelli adayıyız

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Kiraz Çiçekleri Engelliler Derneği Başkanı Abdullah Altıntaş, çağdaş toplumların en önemli özelliklerinin, engelli bireylere sahip çıkmak olduğunu dile getirdi.

        Altıntaş, engeli olan insanların sağlık, sosyal yaşam ve istihdam gibi yaşamsal hizmetlerden tam bir şekilde yararlanmaları onların en temel hakları olduğunu söyledi.

        Altıntaş, "İnsanı yeryüzündeki en değerli varlık olarak gören bir anlayışın mensupları olarak toplumumuzun bu kadar büyük bir bölümünü yakından ilgilendiren bu anlamlı günde özürlü vatandaşlarımıza yönelik duyarlılığımız had safhadadır.Özürlülük; doğuştan ya da kaza veya uzun süren bir hastalık sonucunda oluşan bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yeteneklerin kaybıdır. İnsanlar; doğum öncesi, doğum anı, doğum sonrası nedenlerden dolayı özürlü veya engelli duruma gelebilmektedir" dedi. (MB- EFE)

        02.12.2017 12:08:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler