Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hozat'ta, Yenidoğdu köyünün yol sorunu çözüldü

        (Fotoğraflı)

        Fatma Çıray

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli'nin Hozat ilçesine bağlı Yenidoğdu köyünün yol sorunu çözüldü.

        Yenidoğdu köyünde yaşayan kadınlar, köylerinin yollunun yapılması için Kaymakam Hüseyin Çam'dan talepte bulundu. Kaymakam Çam'da verdiği talimatla köy yolunun kısa sürede yapılmasını sağladı.

        7 hanelik Yenidoğdu köyünün yol probleminin çözüldüğünü aktaran Kayakam Hüseyin Çam, "Uzun süredir yol problemi yaşayan köylülerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak için hemen çalışmalara başladık ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözdük. 2017 çalışma sezonu içerisinde çalışma programına aldığımız tüm köylerimizin yolları tamamlandı. Mevsim şartları nedeniyle çalışmalarımıza ara vermek zorunda kaldık"dedi.

        2018 sezonunda da vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini aktaran Kaymakam Çam'ı, yolları yapılan köy sakinleri ziyaret ederek teşekkür etti.

        (FÇ-HİV-Y)

        02.12.2017 13:57:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler