Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Aktaş Cizre'de şal şapik kursunu ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, bir dizi incelemelerde bulunmak için geldiği Cizre'de halk eğitim merkezi müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren şal şapik kursunu ziyaret etti.

        Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ile birlikte Cizre Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren şal şapik kursunda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren yöresel kilim dokuma atölyesi ve şal şepik atölyelerini gezen Vali Aktaş, meslek edinme konusunda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından vatandaşlara gereken desteğin verildiğini ve bundan sonrada destek vermeye devam edileceğini söyledi.

        Bir müddet atölyeyi gezip yapılan el sanatları ile ilgili kursiyerlerden bilgi alan Vali Aktaş, kursiyerlere başarı dileklerinde bulunduktan sonra merkezden ayrıldı. Ziyarette Cizre Kaymakamı Faik Arıcan tarafından Vali Mehmet Aktaş'a çeşitli hediyeler takdim edildi.

        (AY-AKK-Y)

        02.12.2017 15:36:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler