Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üsküdar'da engelli vatandaşlara boğaz turu

        (Fotoğraflı)

        Harun Basat

        İSTANBUL (İHA) - Üsküdar Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara boğaz turu yaptırdı.

        Üsküdar Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği programda engelli vatandaşları ve ailelerini Valide Sultan Gemisi'nde ağırladı. Boğaz turuna katılan Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, engelliler ve ailelerinin güzel gününe eşlik etti. Boğaz turu olarak gerçekleşen gezide engellilerden oluşan müzik grubu birbirinden çeşitli parçalar seslendirdi.

        Geminin 4 ayda 100 binden fazla vatandaşı misafir ettiğini belirten Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, "Valide Sultan Gemimiz, 4 ayda 100 bin vatandaşımızı misafir etti. Üsküdar'ımızın güzelliklerini göstermek için tur seferlerine devam edecek. Yarın da Dünya Engelliler Günü, bu vesileyle birçok etkinlik yaptık ve yapacağız. Bu da o programlardan biriydi. Sizlerle bir araya gelmek istedik" ifadelerini kullandı.

        (HB-MB-Y)

        02.12.2017 17:37:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler