Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minikler 'Harika Kanatlar'la uçtu

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - TRT Çocuk ekranlarının sevilen yapımı 'Harika Kanatlar'ın kahramanları, Atatürk Kongre Kültür Merkezi'ndeki (Merinos AKKM) müzikalle minikleri farklı maceralara uçurdu.

        'Harika Kanatlar' kahramanları, Türkiye turnesi müzikal sahne gösterisiyle Merinos AKKM Orhangazi Salonu'nda Bursalı miniklerle buluştu. Müzikal, Jett, Dizzy, Jimbo ve sürpriz karakterlerle çocuklara keyifli bir yolculuğa çıkarttı. Antartika yaptıkları macerayı çocukları da katan sevimli kahramanlar, miniklere güzel anlar yaşattı.

        Dizzy'nin mekanik sorun yaşayıp Antartika'ya inmesi, orada penguen ve eskimo bir çocukla tanışması, yapılan yardım sonrası çocuğun istediği hediyeyi Jet'in getirmesiyle devam eden müzikalde, birçok farklı macerada çocuklarla buluştu. Eğlenceli vakit geçiren çocuklar. gösteri sonunda kahramanları alkışladı.

        (SD-

        03.12.2017 14:39:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler