Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İda Ultra Maratonu ödül töreni yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağlarında 2-3 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlenen "İda Ultra Maratonu"nun ödül töreni gerçekleştirildi.

        3 farklı parkurda toplam 483 sporcunun mücadele ettiği maratonda dereceye giren sporculara ödülleri Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Fethi Bilge, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş ve Belediye Meclis Üyesi Coşkun Taşkın tarafından takdim edildi.

        Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka "İda Ultra Maraton'a katılan tüm sporcularımıza, maratona destek veren tüm kurumlara ve organizasyonda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Kaz Dağları'nın uluslararası boyutta tanıtıldığı bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceğiz."dedi.

        (EME)

        03.12.2017 16:26:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler