Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tunceli'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü

        (Fotoğraflı)

        Fatma Çıray

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

        AK Parti Tunceli İl Başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen programa, Umudumuz Rehabilitasyon Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören engelli bireyler, aileleri katıldı.Programda, çocukları kapıda karşılayan palyaçolar, onlara çeşitli hediyeler ve şekerlemeler verdi.

        Engelsiz bir yaşam için yıllardır adım attıklarını dile getiren AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, "Verdiğimiz emekler ile engelleri yıkarak yeniden var olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bizler Ak Parti Tunceli ailesi olarak her daim hep birlikteyiz. Ve bugün bir kez daha tohum olup düştük toprağa. Allah'ın izniyle yeşerip yaşama dost olacağız.Tunceli ailesi olarak güçlü bir Türkiye için sesimizi yükselteceğiz.Gerek hükümetimiz gerek il teşkilatımız daima engelli vatandaşlarımızın yanında olmuş, bundan sonra da olamaya devam edecektir. Bizler engelli bireylerimizi sadece bir gün değil, daima yürüttüğümüz her çalışmada onların refahı ve mutluluğunu esas alıyoruz" diye konuştu.

        Programda AK Parti İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci de sürpriz yaparak engelli bireyler ve aileleriyle tek tek telefonda konuştu.

        (FÇ-HİV-Y)

        03.12.2017 17:09:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler