Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulp Belediyesi yatılı Kur'an Kursu'na spor sahaları yapacak

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp Belediyesi, ilçeye bağlı Konuklu mahallesinde bulunan Erkek Yatılı Kur'an Kursu için projelendirip 200 bin TL'ye ihale edilen halı saha, basketbol ve voleybol sahalarının yapım çalışmaları devam ediyor.

        Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, "200 bin TL'ye ihale ettiğimiz projede 450 metrekare alana sahip halı saha, 242 metrekare alana sahip basketbol ve voleybol sahaları, saha etrafına yürüyüş yolu ile 100 kişilik oturma tribünü yer almaktadır. Konuklu Erkek Yatılı Kur'an Kursu'nda eğitim gören çocuklarımızın sportif faaliyetlerini yapabilecekleri bir alana sahip olmaları için böyle bir proje gerçekleştirdik. Çalışmaları devam eden bu projemizi 10 gün içinde tamamlayıp çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Projenin hayata girmesiyle çocuklarımızın hem hoşça vakit geçirmeleri hem de sportif faaliyetlerini gerçekleştirilmesi sağlanmış olacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

        (MT-MP-Y)

        04.12.2017 10:28:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler