Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maltepe Belediyesi meclis toplantıları başladı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi'nin Aralık ayı olağan meclis toplantıları, Ali Kılıç'ın açılış konuşmasıyla başladı. Kılıç, Kasım ayında yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini ve toplantıya katılanları bilgilendirdi.

        Başkan Kılıç, Marmara Belediyeler Birliği tarafından 7'ncisi düzenlenen "Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri"nde, "Yerel Kalkınma ve İşbirliği" kategorisinde "Girişimcilik Mutfağı" projesinin, ödüle layık görüldüğünü söyledi. Kılıç, Maltepe Kadın Girişimcilik Mutfağı'nın yüzlerce kadına istihdam kapısı açtığını belirterek, bu ödülü Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın da katıldığı ödül töreniyle aldıklarını kaydetti.

        Yılbaşı denetimleri arttırıldı

        Kasım ayında bin 558 işletmede sağlık denetimlerinin yapıldığını ifade eden Başkan Kılıç, yaklaşan yılbaşı öncesinde gıda satan işyerlerine ve seyyar satıcılara yönelik denetimlerin devam edeceğini belirtti. Gündemde yer alan maddelerin ilgili komisyonlara görüşülmek üzere havale edilmesinin ardından, toplantı sona erdi.

        (HK-ÖK-Y)

        04.12.2017 13:53:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler