Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sırt çantasıyla esrar satmaya gelirken yakalandılar

        (Fotoğraflı)

        Murat Yalçın

        MUĞLA (İHA) - Fethiye'de Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri motosiklet ile sırt çantasına koyup esrar satmaya gelen 2 genci, yakalayıp adliyeye sevk etti. Gençlerin birinin sırtındaki sırt çantasında tam 1 kilo 5 gram esrar maddesi ele geçirildi.

        Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Antalya istikametinden Fethiye'ye bir motosiklet ile esrar maddesi getirildiği bilgisi alınca Seydikemer İlçesi Seki Mahallesi girişinde yol kontrolü gerçekleştirdi. 21 yaşındaki M.T.'nin kullandığı motosiklette yolcu olarak bulunan arkadaşı 22 yaşındaki B.K.'nın sırt çantasında yapılan aramada 1 kilo 5 gram kubar esrar ele geçirildi. Yakalanan B.K. ve M.T. Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından hazırlanan suç dosyası ile Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi. B.K. ve M.T. Nöbetçi Mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Yetkililer gençlerin zehirlenmemesi için uyuşturucu ile ilgili mücadeleyi sürdüreceklerini bildirdiler.

        (MB-Y)

        04.12.2017 15:12:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler