Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga Belediyesi 1. Kitap Fuarı sona erdi

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Atatürk Kültür Merkezi 27 Kasım-3 Aralık tarihlerinde 1 hafta boyunca 27 yayınevi ve 45 yazarı ağırladı. Biga Belediyesi 1. Kitap Fuarı'nın son günü okurların ilgisine sahne oldu.

        Osman Pamukoğlu, Aydın Arif, Hasan Ali Toptaş, Pınar Ulus, Pia, Kerem Fırtına, Savaş Ünlü okurları için kitaplarını imzaladı. Banu Avar, söyleşide okurlarıyla bir araya geldi ve ardından kitaplarını imzaladı.

        Söyleşinin sonunda Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Banu Avar'a Biga Belediyesi logolu hediyelerini verdi. Başkan Işık, "Biga Belediyesi 1. Kitap Fuarı'nı tamamladık. Etkinliklere katılarak bizlere destek olan tüm herkese teşekkür ediyorum. Biz halkımızın bizden beklediği faaliyetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

        (MY)

        04.12.2017 15:32:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler