Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Koç, okulları ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde Yaylaönü İlkokulu ile Hacıaslanlar İlkokullarını ziyaret eden Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, okul müdürlerinden okulların mevcut durumları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğrencilere kitap okumalarını tavsiye etti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, sınıfları dolaşarak, öğrenciler ve öğretmenler ile birlikte bir süre sohbet ettikten sonra, öğrencilere başarılı olmanın yolunun kitap okumaktan geçtiğini anlattı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Koç, "Sevgili çocuklar, sizler geleceğimizin teminatlarısınız, hayalinizdeki mesleklere kavuşmak istiyorsanız, hayalinizi gerçekleştirmek için derslerinize çok çalışmalı ve bol bol kitap okumalısınız.'' dedi Edremit Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç daha sonra beraberinde getirdiği hediyeleri öğrencilere dağıttı. Okullarda yapılan gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti.

        (EME)

        05.12.2017 10:16:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler