Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak Kapaklı'da ulaşım konulu toplantıya katıldı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 41'nolu Kapaklı Kooperatifin TETUS dönüşümü kapsamında düzenlenen toplantıya katıldı.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı İlçe Hizmet Binasında düzenlenen toplantıya Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Şeref Çetin, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram ve kooperatif yetkilileri katıldı.

        Toplantıda 41'nolu Kapaklı Kooperatifinin TETUS dönüşümü ile ilgili izlenecek olan yol haritası görüşüldü. Kooperatif yetkilileri, Kapaklıdan Çerkezköy'e giden araçların Çerkezköy'deki güzergahlarının tekrar değerlendirilmesini talep ettiler. Çalışmaların değerlendirildiği toplantı görüş alışverişi ile son buldu.

        (EG-MEF-Y)

        05.12.2017 10:42:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler