Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar, "Pamuk Dede ve Torunları" ile hem eğlendi hem öğrendi

        - Binlerce çocuk, tiyatro gösterileriyle hem eğleniyor hem de öğreniyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Gaziosmanpaşa Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Gaziosmanpaşalı binlerce çocuğu "Pamuk Dede ve Torunları" isimli tiyatro gösterisinde bir araya getirdi.

        Gaziosmanpaşa Belediyesi, kültür-sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki çocuklar, Gaziosmanpaşa Tiyatro Sahnesinde gün boyu ücretsiz sahnelenen "Pamuk Dede ve Torunları" isimli tiyatro gösterisinde buluştu.

        Düzenlenen tiyatro gösterisinde çocuklara, hayatta başarılamayacak hiçbir şey olmadığı, sabır ve azimle hedefe ulaşılabileceği gibi mesajlar verilirken, sevginin ve saygının önemine de değinildi.

        İyilik yapma isteklerini pekiştirmek ve paylaşma duygularını ortaya çıkarmak amacıyla sahnelenen oyun, çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturacak skeçleriyle de eğlenceli dakikalar yaşattı.

        Gaziosmanpaşa Belediyesi, kültüre, sanata ve sanatçıya değer veren bir nesil yetişmesi amacıyla çocuklara yönelik tiyatro gösterilerine yıl boyunca devam edecek.

        (HB-BA-Y)

        05.12.2017 11:03:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler