Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Öztürk Espiye Belediye Başkanı Karadere hakkında çıkan istifa haberlerini değerlendirdi

        (Fotoğraflı)

        Fikret Bıyık

        GİRESUN (İHA) - AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere'nin istifa edeceği yönündeki iddialara yönelik açıklamalarda bulundu.

        AK Parti Giresun Millet Vekili Cemal Öztürk 6. Olağan Kongresi sonrasında AK Parti Espiye Teşkilatı'nı ziyaret ederek yeni seçilen başkan Ali Küçükaydın ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

        Milletvekili Cemal Öztürk, yeni yönetime yaptığı ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Karadere'nin istifa edeceği yönündeki iddialara yönelik de açıklamalarda bulundu.

        Öztürk son günlerde Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere hakkında çıkan asılsız söylentilerle ilgili olarak "Son dönemlerde ilginç ve enteresan olaylara şahit olmaktayız. Espiye Belediye Başkanımız Mustafa Karadere sosyal medyada başlatılan, ardından sokak enformasyonu olarak devam ettirilen, bazı yerel basının içine dahil edildiği bir yıpratma, bir itibarsızlaştırma organizasyonu ile karşı karşıyadır. Karadere'nin görevinden istifa ettirileceğine yönelik iddia ve iftiralar asla gerçeği yansıtmamaktadır. Siyasi ikbal peşinde olan kesimlerin organize ettiği bilinen bu yanlış enformasyon geçmiş dönemlerde olduğu gibi mağlup ve yenik düşmeye mahkumdur" dedi.

        (FB-ÖS-Y)

        05.12.2017 11:45:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler