Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulp'ta Kadın İstihdamı ve Yaşam Merkezinin inşaatına başlandı

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde belediye tarafından hazırlanan proje kapsamında merkez Yeni Mahalle'de ilçe mimarisine uygun yapılan Kadın İstihdamı ve Yaşam Merkezinin çalışmalarına başlandı.

        Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu'nun talimatıyla, kadınların ekonomik ve toplumsal hayata katılımının artırılması amacıyla Kadın İstihdamı ve Yaşam Merkezi için ihtiyaç duyulan binanın inşaatına başlandı. Merkez Yeni Mahalle Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan 400 metrekarelik alan üzerinde Kadın İstihdamı ve Yaşam Merkezi binasının yapılması için 15 Ağustos 2017'de bir milyon 375 bin Türk Lirası ile ihaleyi alan firma, temel kazma çalışmasına başladı.

        400 metrekarelik alan üzerine 3 katlı olarak inşa edilecek binada ipek puşi dokuma atölyesi, halı dokuma atölyesi, aile destek merkezi, hamam, sauna, yüzme havuzu, fitness center, kafeterya, kuaför, satış birimleri ve eğitim atölyeleri yer alacak.

        (MT-MP-Y)

        05.12.2017 12:14:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler