Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den tasavvuf musikisi ziyafeti

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde salatü selamlar ve ilahiler okundu.

        Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen İlahi ve Selatü Selamlarla Hz. Peygamber(SAV) konserinde, Tasavvuf musikisinin manevi ikliminden süzülüp gelen eserler, ruhlara şifa oldu. Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, peygamber efendimiz için yazılan ilahilerden oluşan repertuvarla sahne aldı. Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi tarafından birbirinden nadide tasavvuf musikisi eserleri icra edildi. Konser öncesinde Aşr-ı Şerif okundu dualar edildi. Peygamber efendimiz için yazılmış ilahiler ve naatlar tasavvuf musikisinin en sevilen eserleri beğeniyle izleyenler tarafından dinlendi.

        (UK-GY-Y)

        05.12.2017 12:17:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler