Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankaya'nın kırtasiye seti köy okullarında

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Çankaya Belediyesince eğitim öğretim yılı başından itibaren öğrencilere dağıtılan kırtasiye setleri köy okullarına da ulaştı.

        Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in eğitimde dayanışma seferberliği, okullarda kırtasiye seti dağıtımlarıyla devam ediyor. Bugüne dek ilçe sınırları içerisinde yer alan 181 okulun tadilat ve bakım onarımını gerçekleştiren Çankaya Belediyesi, okulların açılmasının ardından başlattığı eğitim seti desteğini talep gelen her yerde sürdürüyor. Ankara'nın ilçesi olan Haymana'ya bağlı Kerpiç köyünden gelen talep üzerine okul çocukları için kırtasiye setleri ve çocuk kitapları hazırlayan ekipler, Başkent'e 130 kilometre uzakta bulunan öğrencileri mutlu etmek için yola çıktı.

        Taşımalı eğitimin sürdüğü, takım sporlarında Ankara'da dereceler yapmış çocukların yer aldığı okula ulaşan ekipler, ilk ve ortaokul öğrencilerine öğretmenleri eşliğinde dağıtım yaptı.

        (SFP-MK-Y)

        05.12.2017 12:40:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler