Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araç'ta umre kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı

        (Fotoğraflı)

        İlhan Yazan

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Araç ilçesinde umre kafilesi ailelerinin ve yakınlarının duaları ile kutsal topraklara uğurlandı.

        Araç İlçe Müftülüğü'nün düzenlemiş olduğu programda umre kafilesi, Araç Veznedar Camii önünde toplandı. Umreye gidecek olanlarının ailelerinin ve yakınlarının da katıldığı uğurlama programında umre kafilesi, Araç İlçe Müftülüğü görevlisi hocaların okumuş oldukları Kuran-ı Kerim tilavetleri, ilahiler ve dualar eşliğinde uğurlandı. Umrecileri uğurlamaya Araç Kaymakamı Mustafa Görmüş, Belediye Başkan vekili Süleyman Yazkan, Belediye Başkan yardımcısı D. Mehmet Bezirganoğlu, Araç İlçe Müftüsü Abdulhamid Pehlivan da katılım gösterirken, kutsal topraklara uğurlanan umrecilerin umre ziyaretleri 14 gün sürecek.

        (Vİ-GY-Y)

        05.12.2017 13:01:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler