Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkez cami peyzaj çalışmaları tamamlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Belediyesi ekipleri, alt ve üst yapı yatımları kapsamında Merkez Camii etrafındaki peyzaj çalışmalarında sona geldi.

        Akçakoca genelinde yapılan al ve üst yapı yatırımları devam ediyor. bu kapsamda Akçakoca Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen Merkez Camii etrafı düzenleme ve yenileme çalışmaları da hız kazandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, "Çağdaş, modern ve estetik değeri yüksek kentler, her zaman ilgi görmektedir. Dünya'nın her yerinde bunu rahatlıkla görmek mümkündür. Turizmi markalaşmış, şehirleriyle ön plana çıkmış ülkelere baktığınızda estetik ile modernliği aynı anda görüyoruz. Marka kent olma yolunda ilerleyen Akçakoca anlayışından yola çıkarak ilçemizi adeta ilmek ilmek işleyerek yeniliyoruz. Bu çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi kentimizin katma değerinin yükselmesi için gerçekleştiriyoruz" dedi.

        (TT-GY-Y)

        05.12.2017 13:23:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler