Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biz Anadolu'yuz Projesi kapsamında 180 öğrenci Güngören'de ağırlandı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Biz Anadolu'yuz Projesi kapsamında Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden gelen 180 öğrenci ve 14 görevli Güngören'de ağırlandı.

        "Biz Anadolu'yuz" Projesi kapsamında Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden gelen 180 öğrenci ve 14 görevli Güngören'de ağırlandı. Dört gün içerisinde İstanbul ve Güngören'deki tarihi ve turistik mekanları gezip gören öğrenciler 3 Kasım Pazar günü hediyelerle uğurlandı. Etkinlik Cevizlik Sosyal Tesislerinde gerçekleşen veda yemeği ilçedeki görevli okul müdürlerinin katıldığı yemekle sona erdi.

        Öğrencilerin ve görevlilerin hediyelerini Güngören Belediyesi Kültür Müdiresi Nazan Şahin takdim etti.

        Şahin, "Edirne'den Kars'a; Sinop'tan Hatay'a bu memleket bizim. Memleketimizin farklı bölgelerinden gelen misafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyduk, bu tarz projelerimiz birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemli, bu konseptteki projelerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

        (HB-BA-Y)

        05.12.2017 15:16:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler